3 generasjoner i studio

November 17, 2018

Vi hadde besøk av denne flotte familien på 14 personer for en liten stund siden, og her kan dere se det ferdige resultatet som skal pryde veggen hjemme hos bestemor og bestefar.

De valgte en passelig bildestørrelse; 40x50 cm pluss passepartotut, glass og ramme. Legg merke til den fine effekten av dobbelt passepartout! Rammen er prikken over i-en, men har også en viktig funksjon - nemlig å bevare bildet så lenge som mulig så det ikke falmer eller endrer farger.

Hvis en slik fotografering er noe du har tenkt på så ta kontakt for mer informasjon :-)

Vi har de fineste julegavene!

November 06, 2018

De siste ukene har vært travle her på studio, og vi merker at folk har begynt å tenke litt på jul.

Bilder av barn og familie er perfekte julegaver! Kan du tenke deg noe som varmer mer?

For å ha flest mulig valgmulighetet på ledige timer er det lurt å kontakte oss så snart som mulig. Vi garanterer levering av bilder til jul på alle fotograferinger gjennomført i november. Husk at hvis bildene skal sendes i posten er postens frister 16. desember i innland. Og så skal du ha litt tid til å pakke inn gavene osv.

Så vurderer du fotografering før jul er det lurt å bestille time nå :-)

Vi selger gavekort

November 05, 2018

Er du på jakt etter den perfekte julegaven, den som du vet blir satt pris på? Og til noen som  har alt?

Man kan kjøpe gavekort på valgfritt beløp. Det kan brukes til fotografering og/eller bilder.

Uansett så er gavekort alltid kjekt å få. Og her gir du ikke bare en "ting" eller et gavekort på ting man kan kjøpe i en butikk. Du gir bort noe helt unikt, en opplevelse. Bare det å komme på å ta turen til fotograf er en gave i seg selv (tenk på alle som glemmer det). Du gir en oppfordring om at noen fortjener gode bilder av seg og/eller barna sine. Og ikke minst bildene. Som kanskje blir julegaver til neste år?

Vi selger gavekort i butikken! Kontakt oss for mer informasjon :-)

Advokatfirmaet Judicium

September 19, 2018

Advokatfirmaet Judicium har tatt nye profilbilder til nettsiden sin, og her ser dere en screenshot av resultatet.

Link til deres nettside: http://judicium.no/

Vi synes det er viktig at profilbildene har likt uttrykk; lyssetting, fargetoner, bakgrunn, utstnitt, format, og generell kvalitet bør være lik.

Med mange faste kunder i Bergen har vi god erfaring med denne type oppdrag, og lager en avtale der hver ny ansatt kan komme å ta bilder ved behov. Vi kan fotografere etter deres spesifikke ønsker, og tilpasser gjerne en profil som deres firma har. Men vi anbefaler også gjerne en stil på bildene etter hva som passer deres nettside eller firma.

Bergen Familie Advokat

September 19, 2018

Vi har gjort en jobb for Bergen Familie Advokat og her kan dere se det flotte resultatet på deres nye nettside:

https://www.bergenadvokat.no/om-bergen-advokat

De ansatte er firmaets ansikt utad, og profesjonelle profilbilder er viktig.

Ønsker dere å oppdatere nettsiden til deres firma så ta kontakt for tilbud! Det koster kanskje mindre enn du tror, og er alltid verdt investeringen.

1 års fotografering

April 23, 2018

Hvis vi skal velge bare en alder å fotografere barna så må det bli et-års alderen! Det er noe eget med 1-års alderen, da er de så utrolig skjønne og lette å få gode bilder av. Og det er jo det vi vil, ikke sant?

Vi har ikke tall på hvor mange blinkskudd vi har fått på alle 1-åringenene vi har hatt i vårt studio. Og det blir nye hver dag, som denne skjønne sjarmøren på bildet her. Vi fotograferte forresten broren i 2013, og der ble det også flotte bilder. Ideelt sett så anbefaler vi barnefoto når barnet er rundt 6 md, 1-års portrett og/eller eller 2-års portrett.

Våre 1 års fotograferinger blir som oftest tatt av vår dyktige fotograf Ingrid, som har et utrolig barnetekke (og tolmodighet) med disse små. Det blir ofte noen klemmer under fotograferingen, og noen ganger vil de ikke gå derfra... :-)

Vi bruker ikke så mye rekvisitter i bildene våre, da vi synes at barna er nok i seg selv. Det er barna vi ønsker å ha i fokus, ikke ballonger, vimpler, leker eller en prikkete tapet i bakgrunnen. Det ser kanskje kult der og da, men hvordan blir det om 10 år fra nå? Om 20 år fra nå?

Vi har fotografert små barn siden 2004 og er det noe vi er sikker på så er det at det enkle er det beste når det kommer til valg av klær, styling, bakgrunner osv. At man ikke prøver å rekke over for mye men velger seg ut et par ting man ønsker å fokusere på og gjennomfører det. Det vil du være glad for senere.

Er du interessert i barnefotografering hos oss bruk gjerne kontaktskjema under "kontakt" i menyen over, eller ring oss på tlf 55 56 00 35 :-)

CV-fotografering / Profilbilder

March 13, 2018

Skal du søke jobb og trenger et profesjonelt portrett av deg selv til CV'en? Eller ønsker du å oppgradere sosiale media med et nytt profesjonelt profilbilde? Da har vi løsningen for deg:

CV-foto pakke kr. 950,-
Fotografering 15 min. inkl. et stk valgfritt bilde i høyoppløselig kvalitet i jpeg format, farger eller sorthvitt.

NYHET! Studentpakke kr. 690,-
Fotografering 15 min. inkl. et stk valgfritt bilde på mail i i høyoppløseliog kvalitet, jpeg format, farger eller sorthvitt.

Tillegg:
- Flere bilder fra fotograferingen, pr. bilde kr. 490,-
- Retusjering, pr. bilde kr. 200,-

Og best av alt du får raskt time! Ta kontakt med oss for å sette opp en time. Ved mail si gjerne litt om hva det gjelder, og hvilke dager og tidspunkt som er aktuelle :-) Tlf. 55 5 600 35 eller mail post@studio1fotografene

Interoptik - portrett av ansatte

March 09, 2018

Denne uken har vi tatt profilbilder for ansatte hos Interoptik. Det var en kjekk gjeng med dyktige optikere og brillestylister, og her er noen av bildene vi tok.

Vi har 13 års erfaring med fotografering for bedrifter, og har mange faste avtaler med ulike firma, både små og store. Ved oppdrag for større firma med avdelinger i hele landet følger vi bestemte retningslinjer og leverer det som kunden ønsker. Ofte skal det passe sammen med bilder de har fra før, og vi må følge en bestemt stil. Andre ganger har vi frie tøyler og kan gjøre det vi mener passer til tenkt bruk.

I forbindelse med lansering av en ny firmanettside hører det med å oppdatere bildene av de ansatte. De ansatte er den største ressursen i ethvert firma. På en nettside er de firmaets ansikt utad og det er viktig å gi et godt førsteinntrykk. Vi bruker mye tid på veiledning under fotograferingen, og prøver ulike poseringer og uttrykk før vi er fornøyd.

Vårt motto er at ingenting er vanskelig:

- Vi er fleksible på tidspunkt for timebestilling
- Kort ventetid på time
- Normal levering innen 4 ukedager
- Fornøydgaranti
- Gode priser

Vi ønsker enkelt og greit at dere skal få flotte bilder til deres nettside og bidrar gjerne med veiledning på forhånd. Dette kan vi, så spør oss.

Kontakt oss for et pristilbud for fotografotografering av deres bedrift!

Årets Fotograf 2018

February 19, 2018

Gratulerer så masse til vår talentfulle fotograf Ingrid Aasen Wærness som ble kåret til Årets Fotograf i Hordaland 2018! Dette er fjerde gang hun mottar denne prisen og sjette gang for Studio 1 fotografene, i løpet av åtte år (2010 - 2018). Ingrid har også komt på 3. plass to ganger i Landskonkurransen.

Det er Bergen Fotograflaug (BFF) som arrangerer konkurransen, og det tilhører Norges Fotografforbund, NFF, som er norges eldste forbund for yrkesaktive fotografer. Prisutdelingen var forrige torsdag den 15/2, på selveste 100 års jubileumet til Bergen Fotograflaug. Det var så utrolig mange flinke fotografer og mye bra bilder så det var en målløs Ingrid som tok i mot prisen :-)

Gratulerer x 4! 

Se så fin!

February 02, 2018

Det enkle er ofte det beste, også når det kommer til fotografering. Se så fint dette bildet er. Hvem ville ikke hatt et sånt av barnet sitt på veggen? Ingenting som forstyrrer eller tar oppmerksomhet fra det nydelige perfekte barnet.

Vi synes alle barn er nydelige og trenger ikke pyntes så mye med ting som tar oppmerksomheten fra dem. Prikken over i-en på dette bildet ville vert en hvit enkel ramme med hvitt passepartout, det ville blitt enkelt og flott i de fleste hjem.

Man trenger altså ikke kjøpe nye klær til de små før en fotografering. En enkel dongeribukse og T-shirt til gutt og en sommerkjole eller strikkekjole til jente som på bildet her blir veldig bra. For det enkle er det beste. Uttrykket til barna er det som teller! For du vet at hvis vi skal følge dagens mote akkurat nå så vil vi le av bildene om 20 år, slik vi ler av barnebilder med rokk i bakgrunnen og badestamp. Det fungerte sikkert fint da men det blir feil i dag. Mens et klassisk sorthvitt portrett på mørk bakgrunn, eller et klassisk barneportrett på ren hvit bakgrunn blir det samme som i dag; tidløst.

Så finn frem hverdagsklærene og ta en tur til fotograf med barna. Resten ordner vi :-)

Nye profilbilder til bedriften?

January 01, 2018

Janauar er en fin tid for bedrifter å fornye seg, og en del av det kan være å oppdatere nettsiden med nye profilbilder.

Vi anbefaler å oppdatere profilbildene jevnlig. Det er en liten investering som kan bety mye for bedriften, og det koster kanskje ikke så mye som man tror.

Vi er behjelpelig med råd om bildestil, valg av bakgrunn på bildene, om bildene skal være i farger eller sorthvitt, hva dere skal ha på osv. Skal det være mørkt eller lyst, moderne eller klassisk? Vi kan se helheten i deres nettside, og samtidig tenke tidløst slik at det kan passe til en eventuelt ny nettside.
Screenshoten viser Dataloy Systems sin nettside, hvor vi har tatt profilbilder.

Pris fra kr 590,- pr. person. Ta kontakt med oss for mer informasjon og pristilbud for din bedrift.

 

Fotografering av flere generasjoner

December 22, 2017

Vi har mange fotograferinger av store familier hvor både besteforeldre og barnebarn er med, og noen ganger oldebarn.

Dette er perfekt gave å gi ifb.m. gullbryllup, runde dager osv. Og noen ganger tar vi samtidig familiebilder av hver familie, hvis barna har tolmodioghet til det.

Vi har plass til opp til 18 personer i studio samtidig.

Kontakt oss for mer informasjon, og å få time til fotografering!

Portrettbilder for Steenstrup Stordrange

November 25, 2017

Vi har tatt bilder av 30 advokater i firmaet Steensdrup Stordrange avdeling Bergen. Det er viktig med gode bilder av de ansatte, det kan bety mye for profilen utad. Her er noen av bildene vi tok, resten kan sees på deres nettside: http://www.steenstrup.no/nb-NO/omoss/vareadvokatkontorer#off_bergen

Ros fra kunde

September 30, 2017

For noen uker siden fotograferte vi en nydelig liten gutt på 1 år. Vi har tidligere fotografert hans søsken i 2007 og 2011, så dette er tredje gang denne familien er hos oss til fotografering. Nå har de fått opp det nye bildet av sistemann på veggen, og etter tilbakemeldingen vi fikk på mail så virket de veldig fornøyd med resultatet. 10 år fra førstemann ble fotografert til sistemann, tenk på det! Her kan dere lese mailen vi fikk, og se bildet fra deres stue som de sendte oss. Bildene er hengt opp i kronologisk rekkefølge.  (tekst og bilde er gjengitt med tillatelse fra kunden).

Hei!

Må berre dele dette bildet med deko.

Me er sååå kjempe fornøyd med denne veggen no og desse bildene som me har tatt hjå deko.

I dag kom bildet av lillebroren som me henta hjå deko i går på plass :-)

Igjen, Tusen takk for at de hjalp oss med å forevige desse tre 1-åringane våre i 2007,2011 og 2017!

Mvh Benedicte Jordal-Aarra

Oppdrag for Sparebanken Vest

August 03, 2017

I sommer hadde vi et gøy oppdrag for Sparebanken Vest med 13 barn i studio. Gjett om det var liv og røre under fotograferingen!

Dette er en screendump av nettsiden deres som viser et av bildene vi tok :-)

Link til nettsiden deres hvor du får sett resultatet ordentelig: https://www.spv.no/om-oss

Et ønske om et kunstverk på veggen

June 16, 2017

En kunde ønsket seg noe ekstraoridinært på veggen; et kjempestort bilde av sitt flotte barn med ryggen til, av alle ting!

Et sånt ønske må løses med kløkt, og vi tror vi traff blink. Dette bildet ble bestilt i stort format; 1 meter høyt og 70 cm bredt, med strukturlaminat og lekker innramming. Tipper det ble helt rått på veggen hjemme <3

Tre kule gutter!

June 10, 2017

Se denne flotte serien av tre søsken fotografert over en perioden på syv år! Førstemann fotograferete vi i 2011, nestemann i 2014 og den tredje i 2017. Tenk å ha noe sånt på veggen da! Og tenk så kult for guttene å se på når de blir store selv.

Nydelig konfirmant

June 05, 2017

Vi har fotografert så mange flotte konfirmanter de siste månedene!

Vi har ikke tall på hvor mange flotte bunader vi har fått sett, mest jenter men også noen gutter. Vi prøver alltid å få frem naturlige bilder med avslappende uttrykk. Vi synes denne jenten var veldig flink i studio :-)

Har du konfirmant i høst så ta kontakt for forslag på time. Og hvorfor ikke ta med hele familien til en familiefotografering samtidig? Det trenger ikke være i bunad, men kan like gjere være i hverdagsklær som dongeribukse og T-shirt.

Lothepus i studio

June 02, 2017

For en stund tilbake fotograferte vi Lothepus, kjent fra Farmen og Fjorden Cowboys på TV2. Lothepus er som vi vet et skikkelig bra TV fjes, så han var lett å jobbe med. Vi ville ha frem sårbarheten og barskheten hans, her kan dere se resultatet. Portrettet er tatt av vår dyktige fotograf Jan Henning Aase.

Konfirmant fotografering

May 30, 2017

Se denne flotte konfirmanten i sin nye Fana bunad sydd av sin flinke mor! Vi har også tatt konfirmasjons-bildene av hans to søstre. De får derfor en lik stil på bildene hjemme.

Det er flere grunner til at det lønner seg å gå til fotograf med konfirmant i bunad. Det er utrolig viktig med riktig fargebalanse på kamera, slik at fargene i bunaden blir riktig gjengitt.
Og i studio har vi kontroll på vær og vind, bakgrunn og lys. Dette gir dere flotte skarpe bilder med riktige farger på bunaden, og masse gode uttrykk hvor konfirmanten er på sitt beste.
Og best av alt; vi kan retusjere bort uren hud dersom dere ønsker det.

Vi leverer takkekort og konfirmant-album i fotograf-kvalitet. Vi leverer også forstørrelser i den størrelsen du ønsker. Og kanskje blir det noen fine julegaver til besteforeldre?
Vi har også rammeverksted og kan ramme inn dine bilder så du får det fiks ferdig til veggen!

 Design: Jan Henning Aase